Register
A password will be e-mailed to you.
Review: Ariete Party Time
Εύκολα στη χρήση και διασκεδαστικά, τα προϊόντα Party Time θα δώσουν μια ευχάριστη πινελιά σε κάθε συγκέντρωση.
Σχέση ποιότητας/ τιμής
Ευκολία χρήσης
Τελικό αποτέλεσμα
4.3Τελική βαθμολογία
Reader Rating: (0 Votes)

Υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες είναι χρήσιμες σε κάθε νοικοκυριό και κουζίνα, υπάρχουν και άλλες που δεν είναι και τόσο. Μαζί με αυτές, υπάρχουν οι συσκευές που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν και να διασκεδάσουν εσένα, την οικογένεια και τους φίλους σου.

Και αυτό ακριβώς κάνουν οι συσκευές Ariete Party Time.

Στα πλαίσια αυτού του review, δοκιμάσαμε 3 συσκευές της σειράς και η τελική βαθμολογία είναι κοινή. Διαλέξαμε τις Pop Corn Maker 2952, Waffle Maker 187 και Hot Dog 186. Θεωρούμε πως προσφέρουν τα πιο εύκολα και συνηθισμένα σνακς για κάποιο πάρτι, συγκέντρωση φίλων ή και παρέας για ταινία.

Ariete Party Time - Μηχανή pop corn, βαφλιέρα και φρυγανιέρα hot dog

Η σειρά Ariete Party Time περιλαμβάνει επίσης συσκευές για παρασκευή:

 • Donuts
 • Cupcakes
 • Γρανίτας
 • Κρέπας
 • Σορμπέ
 • Fondue σοκολάτας
 • Μαλακού παγωτού μηχανής
 • Παγωτού
 • Ομελέτας
 • Πίτσας
 • Μαλλί της γριάς

Πρώτη γνωριμία

Οι Ariete Party Time είναι εντυπωσιακές, κατασκευασμένες από καλής ποιότητας υλικά και retro εμφάνιση σε κόκκινο χρώμα. Αποτελούνται κυρίως από πλαστικό και μερικά μεταλλικά στοιχεία όπου απαιτούνται.

Έχουν μικρό βάρος, κάτι που βοηθάει πολύ στην αποθήκευση και την μετακίνηση, ακόμα και σε κάποιο άλλο σπίτι, για να συνεχίζεται το πάρτι παντού.

Δοκιμή

Ariete Party Time Pop Corn Popper 2952

Πολύ γρήγορη και απλή στη χρήση, είχαμε φρέσκο pop corn μέσα σε 3 λεπτά. Η συσκευή απαιτεί 2 λεπτά για την αναγκαία προθέρμανση και περίπου 1 λεπτό για την κάθε δόση καλαμποκιού. Η χωρητικότητα είναι 60gr και για μεγάλη ευκολία, το κόκκινο καπάκι λειτουργεί και ως δοσομετρητής.

Σίγουρα, λόγω την απουσίας λαδιού και βουτύρου κατά την παρασκευή του, το pop corn ίσως να φαίνεται λίγο άγευστο. Το σπιτικό όμως pop corn πρέπει να είναι υγιεινό και απλό. Σε περίπτωση που θέλεις λίγη περισσότερη γεύση, μπορείς να το κάνεις μετά, προσθέτοντας αλάτι, κάποιο μείγμα μπαχαρικών ή να λιώσεις βούτυρο και να τα περιχύσεις.

Ariete Party Time Waffle Maker 187

Φτιάξαμε 3 διαφορετικά είδη βάφλας, παραδοσιακές, βελγικές και αλμυρές, με τις συνταγές που περιλαμβάνονται στις οδηγίες. Συνολικά υπάρχουν οδηγίες για 6 είδη.

Με την σωστή δοσολογία, οι βάφλες βγαίνουν άψογες και στο σωστό σχήμα. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες βαφλιέρες οι οποίες παρασκευάζουν λεπτές βάφλες σε σχήμα λουλουδιού, η Party Time 187 τις κάνει χοντρές και με τις χαρακτηριστικές (και πολύ επιθυμητές) τετράγωνες τρυπούλες ώστε να μένουν πάνω τα υλικά.

Θα την θέλαμε λίγο πιο ισχυρή ώστε να ψήνονται πιο γρήγορα οι βάφλες. Επίσης ιδανικά θα θέλαμε και αποσπώμενες πλάκες για ευκολότερο καθαρισμό, αλλά η αντικολλητική επίστρωση δεν αφήνει τίποτα και έπειτα από μερικές δοκιμές και εξάσκηση, παρασκευάζονται άψογα και χωρίς ακαταστασία.

Ariete Party Time Hot-dog 186

Η συσκευή λειτουργεί περίπου όπως μια φρυγανιέρα. Έχει 2 εσοχές για ψωμάκια hot dog και 2 για λουκάνικα. Όπως είναι αναμενόμενο, τα ψωμάκια φρυγανίζονται/ ζεσταίνονται και τα λουκάνικα ψήνονται.

Διαθέτει 5 επιλογές θερμότητας ανάλογα τον τύπο του ψωμιού και του λουκάνικου. Εμείς χρησιμοποιήσαμε λουκάνικα Φρανκφούρτης και απλά συσκευασμένα ψωμάκια του εμπορίου. Η διαδικασία είναι απλή αλλά δεν απογοητεύει.

Οι θέσεις ανυψώνονται με τον μοχλό στο πλάι και υπάρχει και συρώμενος και αποσπώμενος συλλέκτης για τα ψίχουλα για ευκολότερο καθαρισμό και συντήρηση.

Τελικές Εντυπώσεις

Οι συσκευές Ariete Party Time είναι εύκολες στη χρήση και προσφέρουν γευστικά σνακ για κάθε περίσταση. Με το όμορφο τους design και την χρηστικότητα τους, θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά.

Με κόστος περίπου 35€ για την Pop Corn Maker 2952, 28€ για την Waffle Maker 187 και 35€ Hot Dog 186, θεωρούμε πως είναι αρκετά οικονομικές και ποιοτικές συσκευές για την συγκεκριμένη χρήση.

Γενικότερα δεν έχουμε κάποια αρνητικό σχόλιο, εκτός από όσα αναφέραμε προηγουμένως για την κάθε συσκευή.

Μείναμε ευχαριστημένοι, χορτάτοι και σίγουρα θα επιδιώξουμε σύντομα να δοκιμάσουμε και να παρουσιάσουμε μερικές ακόμα Ariete Party Time!

Ευχαριστούμε την εταιρία Δαμκαλίδης, επίσημου εισαγωγέα της Ariete στην Ελλάδα για την παραχώρηση των προϊόντων.