Register
A password will be e-mailed to you.
Review: Πολυκόπτης Izzy Multi+ 600
Ισχυρό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση, ο πολυκόπτης Izzy Multi+ 600 γίνεται εύκολα το δεξί σου χέρι στην κουζίνα.
Σχέση ποιότητας/ τιμής
Ευκολία Χρήσης
Απόδοση
4.6Τελική βαθμολογία
Reader Rating: (5 Votes)

Ο πολυκόπτης multi είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χρήσιμα προϊόντα της προετοιμασίας του φαγητού, και σίγουρα υπάρχει ένα σε κάθε κουζίνα.

Οι δυνατότητες και οι χρήσεις του είναι πάρα πολλές και εδώ και δεκαετίες αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και βοηθό στα χέρια κάθε νοικοκυράς και νοικοκύρη. Εμείς εξασφαλίσαμε για εσάς ένα από τα δημοφιλέστερα multi της αγοράς, το Izzy Multi+ 600, το δοκιμάσαμε, το ζορίσαμε και στο review που ακολουθεί παρουσιάζουμε την εμπειρία μας.

Πρώτη γνωριμία

Το Izzy Multi+ 600 έχει την αναμενόμενη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας, σε σχέση πάντα με το κόστος αγοράς.

Το δοχείο χωρητικότητας 600ml είναι μεγάλο συγκριτικά με άλλα παρόμοια multi της αγοράς, ενώ οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά κοφτερές (και όχι, δεν κόπηκα 3 φορές κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Όχι). Τα μαχαίρια αποτελούνται από 3 μέρη, τα οποία τοποθετούνται και κουμπώνουν το ένα πάνω στο άλλο.

Στη βάση του δοχείου υπάρχει το λαστιχένιο αντιολισθητικό δαχτυλίδι.

Izzy Multi+ 600: Όλα τα εξαρτήματα της συσκευής

Στο δοχείο υπάρχουν τρεις ευδιάκριτες ενδείξεις ποσότητας, 100 – 600ml, 4 – 20oz και ½ – 2 ½ cup, ενώ το καλώδιο ρεύματος έχει μήκος 1m.

Izzy Multi+ 600: Ενδείξεις ποσότητας

Δοκιμή

Χρησιμοποιήσαμε το Izzy Multi+ 600 στην καθημερινότητα μας για περίπου 1 εβδομάδα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στην μαγειρική, προετοιμασία των υλικών και όχι μόνο.

Τα μαχαίρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 1, 2 ή και 3 ζεύγη, αναλόγως τα υλικά που θέλουμε να κόψουμε ή και πολτοποιήσουμε.

Οι δύο διαφορετικές ταχύτητες λειτουργίας ορίζονται από την πίεση που ασκείται πάνω στο κουμπί, ελαφριά και δυνατή, όπως συναντάται σε πολλά άλλα μοντέλα της κατηγορίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ρύθμιση της ταχύτητας δεν αποτέλεσε κάποιο πρόβλημα. Ο κατασκευαστής αναφέρει να μην ξεπερνάμε τα 10 δευτερόλεπτα συνεχούς λειτουργίας, για την καλύτερη προστασία του μοτέρ. Επιπλέον απαραίτητος χρόνος απαιτεί την διακοπή της λειτουργίας με ενδιάμεσες παύσεις.

Για τις δοκιμές μας, το χρησιμοποιήσαμε για να:

Θρυμματίσουμε πάγο, σκληρό τυρί, κουβερτούρα, κόκκους καφέ, μπαχαρικά

Ψιλοκόψουμε κρεμμύδι, σκόρδο, αλλαντικά, βότανα, διάφορα λαχανικά, ξηρούς καρπούς,

Πολτοποιήσουμε ντομάτα και διάφορα άλλα λαχανικά, φρούτα για χυμούς και smoothies.

Το Izzy Multi+ 600 δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα υλικό, με την επιπλέον ταχύτητα να βοηθάει στις όποιες “δύσκολες” περιπτώσεις. Όταν τηρούνται οι μέγιστες ποσότητες στο δοχείο, δεν υπάρχει ενδεχόμενο υπερχείλισης, ενώ ο θόρυβος ήταν σχεδόν ο αναμενόμενος, με λίγη περισσότερη ένταση από όσο θα θέλαμε.

Η αντιολισθητική του βάση διευκολύνει την χρήση καθώς αποτρέπει τυχόν μετακίνηση της συσκευής. Το σύστημα κλειδώματος στο καπάκι δεν επιτρέπει την λειτουργία εάν δεν είναι σωστά τοποθετημένο, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το δοχείο, το καπάκι και οι λεπίδες πλένονται άφοβα στο πλυντήριο των πιάτων.

Στις οδηγίες χρήσεις υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες σχετικά με την κοπή κάποιον υλικών, τις μέγιστες ποσότητες, τους χρόνους και τις ταχύτητες λειτουργίας, προτεινόμενα ζεύγη μαχαιριών για κάθε χρήση αλλά και 4 συνταγές.

Τελικές εντυπώσεις

Το Izzy Multi+ 600 θα μπορέσει πολύ εύκολα να γίνει το δεξί σου χέρι στην προετοιμασία του φαγητού και όχι μόνο. Είναι ισχυρό, διαθέτει μεγάλο δοχείο και οι 3 ευέλικτες του λεπίδες βρίσκουν πολλές χρήσεις.

Με κόστος αγοράς κάτω των 25 ευρώ περίπου, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε τον συγκεκριμένο πολυκόφτη multi, καθώς η τιμή και τα χαρακτηριστικά του είναι και τα δύο πολύ ανταγωνιστικά.

Τι δεν μας άρεσε: Ίσως θα θέλαμε λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία του.

Χαρακτηριστικά Izzy Multi+ 600

Ισχύς: 600 W

Χωρητικότητα δοχείου: 600ml

Τύπος μαχαιριού: Τριπλό

Ταχύτητες λειτουργίας: 2

Μήκος καλωδίου: 1m

Ευχαριστούμε την εταιρία Μπενρουμπή, επίσημου εισαγωγέα της Izzy, για την παραχώρηση του προϊόντος.