Register
A password will be e-mailed to you.

Βασικό στοίχημα της σύγχρονης τεχνολογίας είναι ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός κάθε συσκευής. Κάτι που η Hoover αποδεικνύει, λανσάροντας και στην Ελλάδα τη νέα σειρά πανίσχυρων ασύρματων  σκουπών της Η-Free, συνεχίζοντας την παράδοση της στη συγκεκριμένη κατηγορία, και με μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις της σειράς, το μοντέλο Hoover H-Free 500.

Η H-Free 500, αποτελεί μια σκούπα που προσφέρει απίστευτη ευκολία στον καθαρισμό του σπιτιού με ισχυρές επιδόσεις, αποσπώμενη μπαταρία, wi-fi σύνδεση, χαμηλό βάρος και αυτονομία που φτάνει και… περισσεύει για όλο το σπίτι!

Η ισχύς της Η-Free 500 είναι εντυπωσιακή, καθώς προσφέρει καθαρισμό ισάξιο ηλεκτρικής σκούπας καλωδίου χάρη στον ισχυρό κινητήρα Brushless, τα εξελιγμένα πέλματα για όλους τους τύπους δαπέδων, όπως και τον κάδο της,  χωρητικότητας 450 ml με πλενόμενο φίλτρο.

Η Hoover H-Free 500 διαθέτει μηχανοκίνητους κυλίνδρους καθαρισμού που αλλάζουν πολύ εύκολα και γρήγορα  ανάλογα με την επιφάνεια που θέλουμε να καθαριστεί. Το μαλακό Intense floor roller είναι απαλό για όλα τα δάπεδα και κυρίως για ευαίσθητα παρκέ. Για πιο βαθύ καθάρισμα, υπάρχει ο κύλινδρος Deep care roller με περιστρεφόμενη βούρτσα σκληρής τρίχας, ιδανική για πλακάκια και άλλες σκληρές επιφάνειες.

Πάνω στο σώμα της σκούπας είναι ενσωματωμένα δύο εξαρτήματα, 2 σε 1, με μακρύ κοντάρι για κάθε δύσκολη στην προσέγγιση επιφάνεια και σκόνη σε έπιπλα ή ταπετσαρίες, καθώς και ένα βασικό ρύγχος. Επιπλέον,  ένα  ειδικό πέλμα για τις τρίχες των κατοικίδιων προσφέρει πραγματική λύση σε όσους δίνουν καθημερινή «μάχη» με τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας τους.

Για την λειτουργία όλων των παραπάνω φροντίζει μια αποσπώμενη, ισχυρή μπαταρία λιθίου 22 Volt τεχνολογίας H-Lab. Έτσι, μπορούμε να φορτίζουμε είτε τη σκούπα δίπλα σε μια πρίζα, είτε αυτόνομα, γεγονός που επιτρέπει, με την αγορά επιπλέον στοιχείου, να επεκτείνουμε στο διπλάσιο την αυτονομία χρήσης. Πάνω στο σώμα της σκούπας ένα φωτεινό «δαχτυλίδι» δείχνει συνεχώς το επίπεδο φόρτισης, που σε κανονική χρήση επαρκεί για 30 λεπτά αυτονομίας ή 40’, αν διαλέξουμε το πρόγραμμα auto.

Το συμπαγές μέγεθος όμως της Η-Free 500 είναι που την κάνει ξεχωριστή. Με βάρος 2,3 κιλά, όταν κλείσουμε το μακρύ ρύγχος της, έχει ύψος μόλις 69 εκατοστά. Έτσι φυλάσσεται εύκολα, οριζόντια ή και όρθια μέσα σε ένα ντουλάπι κουζίνας, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, ενώ στη χρήση παραμένει ελαφριά και ευέλικτη.

Χάρη στο ενσωματωμένο Wi Fi της σκούπας και την αντίστοιχη εφαρμογή Hoover Wizard στο κινητό ή το tablet, οι χρήστες ενημερώνονται για την κατάσταση της μπαταρίας, για το πότε είναι πλήρως φορτισμένη, ακόμα και για το πόσα τετραγωνικά μέτρα έχουμε καθαρίσει ή ποια εξαρτήματα έχουμε χρησιμοποιήσει.  Υπολογίζει ακόμα και πόσες θερμίδες έχουμε κάψει κατά το καθάρισμα! Φυσικά όπως πολλές αντίστοιχες δικτυωμένες συσκευές της Hoover, η εφαρμογή περιλαμβάνει οδηγίες συντήρησης, όπως και tips καθαρισμού και αξιοποίησης των εξαρτημάτων.

Ασύρματη, αποδοτική, με μεγάλη αυτονομία και καθαριότητα που καλύπτει κάθε μας ανάγκη –όπως και του κατοικίδιού μας, με ψηφιακές ευκολίες, η  νέα σκούπα stick  Η-Free 500 προσαρμόζεται στο χώρο και χωρά παντού συνδυάζοντας όλες τις πτυχές της σύγχρονης τεχνολογίας!

Κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος με λιανική τιμή τα €299.