Register
A password will be e-mailed to you.

Η Hoover, κορυφαία μάρκα οικιακών συσκευών, φέρνει και στην Ελλάδα τον επαναστατικής τεχνολογίας εντοιχιζόμενο φούρνο H-KEEPHEAT 700, που μας προσφέρει δύο μεγάλες καινοτομίες:

  • Τη δυνατότητα διαχωρισμού του εσωτερικού του σε δύο θαλάμους μαγειρέματος με άλλη θερμοκρασία στον καθένα, για ταυτόχρονο ψήσιμο δύο τελείως διαφορετικών σε μαγείρεμα φαγητών!
  • Τη δυνατότητα θερμής συντήρησης του μαγειρεμένου φαγητού, μέσα στο φούρνο, έως και μια εβδομάδα, ώστε αυτό να παραμένει τρυφερό και απόλυτα υγιές!

H-Keepheat 700: Ένας θάλαμος, δύο χώροι ψησίματος

Η πρώτη καινοτομία του H-KEEPHEAT 700 είναι ο μεγάλος θάλαμος μαγειρέματος του που φθάνει τα 75 λίτρα, στο οποίον μπορούμε να μαγειρέψουμε με όλους τους κλασικούς τρόπους που ήδη ξέρουμε, δηλαδή με αέρα, με γκριλ και με πάνω/κάτω αντίσταση.

Ο μεγάλος αυτός θάλαμος όμως, με ένα οριζόντιο μονωτικό διαχωριστικό μοιράζεται σε δύο, ανεξάρτητους σε λειτουργία χώρους. Έτσι μπορούμε σε κάθε ένα να ψήσουμε όπως θέλουμε, αλλά και να κάνουμε συντήρηση του φαγητού -αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη καινοτομία.

Συγκεκριμένα αν θέλουμε να ψήσουμε σε υψηλές θερμοκρασίες, έως 240°C θα χρησιμοποιήσουμε όλο τον θάλαμο. Ενώ με το διαχωριστικό μπορούμε να έχουμε δύο συνταγές να γίνονται ταυτόχρονα, η κάθε μια στο δικό της χώρο (πάνω και κάτω) με μεγίστη θερμοκρασία τους 160°C. Έτσι για πρώτη φορά γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση για παράλληλο ψήσιμο δύο φαγητών στον φούρνο, αλλά πια με πλήρη αυτονομία στις συνθήκες μαγειρέματος, τόσο σε θερμοκρασία όσο και μέθοδο (π.χ. με αέρα στον επάνω θάλαμο αλλά μόνο αντίσταση στο κάτω θάλαμο) όσο και σε διάρκεια ψησίματος.

Φούρνος H-KEEPHEAT 700 εμπνευσμένος από την κορυφαία εταιρία οικιακών συσκευών στη φροντίδα και το στυλ Hoover

Θερμή συντήρηση: Όχι πια φούρνος-ψυγείο-φούρνος

Ο Hoover H-KEEPHEAT 700 κάνει εδώ τη μεγάλη διαφορά στον τρόπο που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαμε τις οικιακές μας συσκευές. Καθώς μας προσφέρει μια τελείως νέα προσέγγιση στη διατήρηση του φαγητού.

Η καινοτομία οφείλεται στην αποκλειστική τεχνολογία διατήρησης θερμοκρασίας Exever™, η οποία έχει και την έγκριση του Future Cooking Lab, ενός ιδρύματος του πανεπιστημίου της Πάρμα. Με την Exever το ψημένο φαγητό μπαίνει σε ειδικά διαφανή σακουλάκια τα οποία σφραγίζονται αεροστεγώς –με το ειδικό εξάρτημα Sous-Vid Bar που παρέχεται μαζί με το φούρνο. Μετά, τα σακουλάκια αποθηκεύονται μέσα στο φούρνο σε θερμοκρασία από 63°C έως 70°C, η οποία είναι ιδανική για να μην αναπτυχθούν βακτήρια.

Το αποτέλεσμα; Το φαγητό μας διατηρεί τη φρεσκάδα του και τα θρεπτικά του συστατικά αναλλοίωτα για μια εβδομάδα, είναι ήδη μοιρασμένο σε μερίδες στα σακουλάκια, είναι ζεστό και τρυφερό καθώς δεν εκτίθεται στον αέρα, και απλώς το ανοίγουμε για να σερβίρουμε κατευθείαν!

Hoover H-KEEPHEAT 700 - Sous-Vid Bar

Ακόμη η λειτουργία θερμής συντήρησης δεν έχει σημαντικό κόστος. Αρκεί περίπου 1 ευρώ τη μέρα για να κρατά ο φούρνος αυτή τη θερμοκρασία, ενώ ξεχνάμε την μέχρι τώρα πρακτική που ήθελε να αποθηκεύουμε το φαγητό στο ψυγείο, να το βγάζουμε και να το ξαναζεσταίνουμε για να το φάμε, με τα γνωστά αποτελέσματα στην υφή και θρεπτική σύσταση του. Ένα σύνολο λειτουργιών δηλαδή που απλοποιεί την προετοιμασία του φαγητού μας και επιτρέπει το μαγείρεμα όποτε έχουμε περισσότερο χρόνο και από εκεί και πέρα μόνο την κατανάλωση του μέσα στην εβδομάδα, χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαδικασία και χωρίς βέβαια καμία υποχώρηση σε γεύση και ποιότητα.

Μάλιστα ο φούρνος διαθέτει και συνδυαστική λειτουργία Cook + Preserve 70°+ 63°C που επιτρέπει εξαρχής -μέσα στο σακουλάκι-το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να παραμένει τρυφερό και ζουμερό, ενώ μετά η συσκευή μας συνεχίζει να φροντίζει το φαγητό με τη θερμή συντήρηση.

Ο καινοτομικός φούρνος της Hoover δεν ξεχνά και την οικολογική και παραδοσιακή μας ανάγκη. Έτσι διαθέτει και λειτουργία αποστείρωσης στους 121°C για 15 λεπτά. Μια λειτουργία που ένα σύγχρονο σπίτι θα την αξιοποιήσει για να αποστειρώσει βάζα με γλυκά, σάλτσες, τουρσιά, μαρμελάδα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καινοτομικός και πάντα συνδεδεμένος

Όπως κάθε σύγχρονη συσκευή της Hoover, ο H-KEEPHEAT 700 έχει WiFi, και επικοινωνεί συνεχώς με την έξυπνη εφαρμογή Hoover Wizard στο κινητό ή το tablet μας.

Τι προσφέρει αυτή: Φωνητικές εντολές που ρυθμίζουν ψήσιμο, χρονοδιακόπτη και έναρξη/κλείσιμο της συσκευής. Αλλά και πρόσβαση σε ειδικές συνταγές ψησίματος σε χαμηλή θερμοκρασία, όπως και εκατοντάδες άλλες συνταγές και μαγειρικά tips. Και συνολικά το πλήρη έλεγχο του φούρνου από απόσταση, με σαφείς και απλές επιλογές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη «δικτυακή» συσκευή της εταιρίας έχουμε διαλέξει για το σπίτι μας.

Hoover H-KEEPHEAT 700 - Wi-FI

Σχεδιασμός για τις απαιτήσεις του σήμερα

Ο H-KEEPHEAT 700 κρατά την παράδοση της Hoover που απαιτεί κομψές γραμμές στο σχεδιασμό, συνδυασμένες με υψηλή τεχνολογία. Έτσι διαθέτει σύστημα φωτισμού Led Vision και ψηφιακή οθόνη αφής υποβοήθησης κειμένου για προηγμένο χειρισμό των λειτουργιών του. Στην οθόνη έχουμε άμεση επισκόπηση και επιλογή των διαφορετικών λειτουργιών, χάρη στα προβαλλόμενα εικονίδια με κείμενο. Ακόμη τα όλα τα μοντέλα Hoover με αυτές τις οθόνες χειρισμού είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία My Chef που θυμάται τις αγαπημένες μας συνταγές και τα πιο συχνά προγράμματα, επαναφέροντάς τα για να τα επιλέξουμε.

Επίσης ο H-KEEPHEAT 700 έρχεται εξοπλισμένος με το εξάρτημα sous-vide που περιέχει 10 αεροστεγή σακουλάκια για χρήση, έναν δίσκο 35 χιλιοστών, δύο σχάρες, και προαιρετικά ένα βαθύ ταψί 8,5 εκατοστών. Ενώ η ενεργειακή του κατανάλωση είναι κατηγορίας Α για οικονομία στο ρεύμα.

Ο φούρνος H-KEEPHEAT 700 της Hoover και συγκεκριμένα το μοντέλο HODP0007BI, διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Κοτσόβολος.