Register
A password will be e-mailed to you.

Ο χαρακτηρισμός «έξυπνο» χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στο χώρο της τεχνολογίας. Αλλά πόσο πραγματικά έξυπνη μπορεί να είναι μια οικιακή συσκευή; Η Candy, ως πρωτοπόρος κατασκευαστής με τεχνογνωσία και επένδυση στην ψηφιακή καινοτομία, ίσως έχει την καλύτερη απάντηση για σήμερα, την σειρά Candy Rapid’Ò!

H ολοκαίνουργια σειρά πλυντηρίων και πλυντήριο-στεγνωτηρίων Candy Rapid’Ò, φέρνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το όνομα της: το πιο πλήρες σετ της αγοράς με 9 γρήγορα προγράμματα πλύσης ειδικά σχεδιασμένα για να σας εξοικονομούν χρόνο και χρήματα καθημερινά. Με τα 9 γρήγορα προγράμματα της Candy Rapid’Ò μπορείτε να πλύνετε τα πάντα σε λιγότερο από 1 ώρα και με ασύγκριτη άνεση, χάρη στη μεγάλη και  υπερυψωμένη πόρτα 35cm που διασφαλίζει εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση. Τα RapidO’ διαθέτουν και λειτουργία ατμού, για βαθύ καθαρισμό και 80% λιγότερες ζάρες στο σιδέρωμα.

Candy Rapid’Ò – Κορυφαία ταχύτητα πλύσης χωρίς κανένα συμβιβασμό

Τα Candy Rapid’Ò, διαθέτουν και έξυπνη λειτουργικότητα. Συνδυάστε το με ένα smartphone και μπορείτε να κάνετε την πιο «έξυπνη» πλύση που έχετε φανταστεί. Πώς; Βγάλτε μια φωτογραφία της στοίβας των ρούχων που έχετε για πλύσιμο μέσω της αποκλειστικής λειτουργίας Snap & Wash που θα βρείτε στην εφαρμογή simply-Fi της Candy. Η εφαρμογή αναγνωρίζει τα χρώματα και σε συνδυασμό με τον ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμο, υπολογίζει αυτόματα το βάρος των ρούχων και σας προτείνει το καταλληλότερο, πιο γρήγορο και οικονομικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να φορτώστε το πλυντήριο και να δώστε την εντολή εκκίνησης, μέσω του κινητού σας. Η λειτουργία Snap & Wash αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) για να κάνει τη ζωή πιο εύκολη στο σπίτι!

Πλυντήριο Ρούχων Candy Rapid’Ò - Λειτουργία Snap & Wash

Η λειτουργία Snap & Wash της εφαρμογής simply-Fi αναγνωρίζει τα χρώματα, υπολογίζει αυτόματα το βάρος των ρούχων και σας προτείνει το καταλληλότερο, πιο γρήγορο και οικονομικό πρόγραμμα πλύσης.

To Rapid’Ò όμως δεν σταματά εκεί. Μέσω πάντα της WiFi εφαρμογής μπορείτε να το χειριστείτε, να διαλέξετε επιπλέον εξειδικευμένα προγράμματα πλύσης, να δείτε συμβουλές για την αφαίρεση λεκέδων και άλλων θεμάτων, στατιστικά χρήσης, σε ποια φάση βρίσκεται σε κάθε στιγμή, πότε χρειάζεται συντήρηση, ενώ έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ακόμη και τις πιο ειδικές του ρυθμίσεις.

Δε σας αρκεί το κινητό; Το Rapid’Ò δέχεται και φωνητικές εντολές μέσω της λειτουργίας του, του ψηφιακού «βοηθού». Με το Talking Candy, μπορείτε να μιλάτε με το πλυντήριο και εκείνο να σας απαντά σχετικά με τις ιδανικές συνθήκες πλύσης, το χρόνο ολοκλήρωσης του προγράμματος ή ακόμη και να εκκινήσετε μια πλύση.  Η λειτουργία υποστηρίζει σήμερα 4 βασικές γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Η εφαρμογή συνδέεται και με έξυπνους οικιακούς βοηθούς, όπως η Amazon Alexa και ο Google Assistant , έτσι ώστε να αποτελεί επέκταση του έξυπνου οικοσυστήματος των πιο δημοφιλών εταιριών.

Πλυντήριο Ρούχων Candy Rapid’Ò - Λειτουργία Talking Candy

Έτσι το Rapid’Ò πετυχαίνει το βασικό του στόχο. Να κάνει το πλύσιμο των ρούχων μια απλή διαδικασία, που θα προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και κυρίως στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Αυτό είναι και το κεντρικό του χαρακτηριστικό και ο στόχος της τεχνητής του νοημοσύνης. Να μειώσει δραματικά το χρόνο πλυσίματος με την σωστή επιλογή προγράμματος αλλά και με σειρά άλλων καινοτομιών που διασφαλίζουν την καθαριότητα των ρούχων.

Η νέα σειρά Candy Rapid’Ò  έχει πολλά προγράμματα πλύσης μικρού χρόνου, ενώ ειδικά εκείνο των 39 λεπτών το φέρνει στην κορυφή του ανταγωνισμού σε ότι αφορά τη σχέση χρόνου/απόδοσης πλυσίματος.

Φυσικά το Rapid’Ò ξεχωρίζει και για τον κομψό ιταλικό του σχεδιασμό, τη μεγάλη του χωρητικότητα στα 10 κιλά, το μεγαλύτερο και ψηλότερο άνοιγμα πόρτας στην κατηγορία του, το έξυπνο και εργονομικό πάνελ χειρισμού του και βέβαια την προσιτή του τιμή.

Τι τελικά καταφέρνει το Rapid’Ò; Γρήγορο και αποτελεσματικό πλύσιμο, με αποτέλεσμα εξοικονόμηση χρόνου, ρεύματος και νερού, εύκολη χρήση, διαδικτυακό έλεγχο και μια πραγματικά αποδοτική τεχνητή νοημοσύνη. Μια τεχνητή νοημοσύνη που κάθε καταναλωτής μπορεί να την αντιληφθεί ως ουσιαστική εξέλιξη στην καθημερινότητα του και όχι ως ένα ακόμη gadget.

Περισσότερα για την ολοκαίνουρια σειρά  πλυντηρίων Rapid’Ò της Candy μπορείτε να δείτε εδώ: