Register
A password will be e-mailed to you.

Με ένα μέσο όρο 97/100, η νέα ναυαρχίδα της Huawei Mate 10 Pro αφήνει πίσω συσκευές όπως το Apple iPhone 8 Plus στην κατάταξη των εργαστηρίων της DxO Mark.

Τα ανεξάρτητα εργαστήρια DxO Mark Labs θεωρούνται σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθώς υποβάλλουν σε αυστηρά τεστ κάμερες, φακούς και κινητά τηλέφωνα προκειμένου να τα κατατάξουν με κριτήριο την ποιότητα των φωτογραφιών και του βίντεο. Η πρόσφατη δοκιμή του δίδυμου των καμερών στην πλάτη του Huawei Mate 10 Pro οδήγησε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ξεπερνώντας στην κατάταξη εμβληματικές συσκευές όπως το Apple iPhone 8 Plus και το Samsung Galaxy Note 8.

Τα τεστ χωρίζονται σε δυο σκέλη, στην ενότητα που αφορά στις φωτογραφίες και στην ενότητα που αφορά στο βίντεο. Το Mate 10 Pro σκόραρε το απίστευτο 100 στα 100 (!) για την πρώτη κατηγορία (Photo) και 91/100 για τη δεύτερη (Video). Στην κατηγορία της φωτογραφίας, όπου και σκαρφάλωσε στην κορυφή της «πυραμίδας» των smartphone, ξεχώρισε λόγο της αντίθεσης, της έκθεσης, των χρωμάτων και του autofocus.

Υπενθυμίζουμε πως το δίδυμο των καμερών που φιλοξενούνται σε μια κομψή λωρίδα στην πλάτη του Mate 10 Pro είναι εξοπλισμένο με φακούς LEICA f/1.6 και αισθητήρες στα 20MP (μονόχρωμο) και 12MP (RGB). Ο τομέας της φωτογραφίας έχει ευεργετηθεί από το μαγικό ραβδάκι της τεχνητής νοημοσύνης. Το «4 σε 1» (laser, depth, contrast, phase detection) υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης επιτρέπει σε όλους να αποτυπώνουν κρυστάλλινα κάθε τους ανάμνηση.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δοκιμής εδώ: https://www.dxomark.com/huawei-mate-10-pro-oustanding-still-image-performance/