Register
A password will be e-mailed to you.

Η LG Electronics (LG), θα συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας, “Thanks to Tech”, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από την Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό μία συλλογή από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που προσφέρει.

Για τρία συνεχόμενα τριήμερα (24-25-26/11, 1-2-3/12 και 8-9-10/12), οι πιο τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές της LG θα βρίσκονται στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens.

LG Signature OLED

Στο πλαίσιο αυτό, θα είναι διαθέσιμη στην έκθεση Thanks to Tech η πολυβραβευμένη τηλεόραση LG SIGNATURE OLED TV W που μαγνητίζει τα βλέμματα με τη μοναδική σχεδίαση και την απίστευτη απόδοσή της. Μέσα από έναν ειδικό μηχανισμό, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν το πόσο μοναδικά λεπτή είναι η οθόνη τεχνολογίας OLED και να θαυμάσουν τον Picture-On-Wall σχεδιασμό της, ενώ την ίδια στιγμή η ενσωματωμένη, υψηλής ποιότητας, ηχομπάρα με τεχνολογία Dolby Atmos®, θα προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και ακολουθεί την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθεί ο θεατής. Ταυτόχρονα, η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια.

LG TwinWash

Από την έκθεση δε θα μπορούσε να λείπει η νέα επαναστατική σειρά πλυντηρίων ρούχων TWINWash™. Τόσο το πλυντήριο όσο και το πλυντήριο-στεγνωτήριο TWINWash™ έχουν ήδη ενθουσιάσει πολλούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς μεγιστοποιούν την ευκολία επιτρέποντάς την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων. Πολλές φορές οι καταναλωτές βάζουν εκ παραδρομής στον ίδιο κύκλο πλύσης ρούχα τα οποία έχουν διαφορετικές ανάγκες πλύσης (π.χ. άσπρα με χρωματιστά, κανονικά και ευαίσθητα ή ρούχα για ενήλικες και παιδικά).

Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην καθημερινότητα τους, η LG δημιούργησε το TWINWash™ το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις ταυτόχρονα. Με την ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων, και με την τεχνολογία TurboWash™ το TWINWash™ μειώνει σημαντικά το χρόνο πλύσης – ολοκληρώνοντας και τους δύο κύκλους πλύσης σε μόλις 49 λεπτά ενώ επίσης είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν εύκολα τη συσκευή από οπουδήποτε.

Thanks to Tech: Τα πλυντήρια TwinWash και το ψυγείο Instaview της LG

LG InstaView Door-in-Door

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το LG InstaView™ Door–in–Door® ψυγείο, που έχει εντυπωσιάσει με το γυάλινο πάνελ 33 ιντσών και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα και χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα.

LG 34UC79G UltraWide

Η LG παρουσιάζει επίσης στην έκθεση το 34UC79G 21:9 Curved UltraWide monitor.Διαθέτοντας κυρτή οθόνη 34 ιντσών αναλογίας 21:9 και ανάλυση 2560 x 1080 UltraWide FHD, το νέο monitor της LG επιτρέπει στους gamers να δουν περιοχές οι οποίες είναι αόρατες σε αναλογία 16:9, για να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού. Η οθόνη της LG προσφέρει απόδοση χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό.

Επιπλέον, η ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν γρήγορο ρυθμό. Χάρη επίσης στην τεχνολογία AMD FreeSync™, οι χρήστες μπορούν να έχουν high – end εμπειρία gameplay αφού εξαλείφονται τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

LG Gaming Event – Thanks to Tech

Tέλος, το τριήμερο 1-2-3/12, η έκθεση τεχνολογίας, Thanks to Tech προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία gaming με τη διοργάνωση του LG Gaming Event, που θα περιλαμβάνει συνεχόμενες αναμετρήσεις στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς προσφέροντας τόσο ψυχαγωγία όσο και καλύτερη βιωματική εμπειρία.

LG Gaming Event: Παρασκευή 24/11 – 16.00, Σάββατο 25/11 & Κυριακή 26/11 – 12.00