Register
A password will be e-mailed to you.

Η Huawei παρουσιάζει την υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, την cloud λύση αποθήκευσης δεδομένων που απευθύνεται στους ιδιώτες χρήστες συσκευών Huawei ανά τον κόσμο.

Συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πλήρως συνδεδεμένου κόσμου, το Huawei Mobile Cloud προσφέρει ασφαλή αποθήκευση δεδομένων και αντιγράφων ασφαλείας, δίνοντας στους χρήστες δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία τους από κάθε συσκευή Huawei που έχουν στην κατοχή τους, όπως smartphones, pads και laptops.

Το Huawei Mobile Cloud είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών τους με το πάτημα ενός πλήκτρου, έτσι ώστε αυτά να είναι σε θέση να ανακτηθούν άνετα σε περίπτωση που οι τελευταίες υποστούν ανεπανόρθωτη φθορά ή χαθούν.

Η ενσωματωμένη cloud εφαρμογή άλμπουμ, αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα με την οποία ο κάτοχος μιας συσκευής Huawei είναι σε θέση να ανεβάζει τις φωτογραφίες του, έτσι ώστε να τις επεξεργάζεται και βέβαια να τις απολαμβάνει από κάθε συσκευή Huawei. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει και θα οργανώσει χρονικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δημιουργώντας έτσι μοναδικά άλμπουμ και μετατρέποντας τις ξεχωριστές στιγμές σε αξέχαστες εμπειρίες. Με την ενεργοποίηση του άλμπουμ σε ένα smartphone Huawei, η cloud εφαρμογή θα βελτιστοποιήσει τον ελεύθερο χώρο της συσκευής, συμβάλλοντας στην έξυπνη διαχείριση και την εξοικονόμηση του.

Η ασφάλεια των δεδομένων βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της Huawei, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση πλήρους διαδρομής (από συσκευή σε συσκευή). Με τον τρόπο αυτό τα δεδομένα του χρήστη είναι προσβάσιμα μόνο με χρήση του μοναδικού του Huawei ID.

Το Huawei Mobile Cloud διατίθεται μέχρι στιγμής σε περισσότερες από 150 χώρες και αγορές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Κίνα, εξυπηρετώντας πάνω από 200 εκατ. χρήστες.

Οι υπηρεσίες Huawei Mobile εστιάζουν στην προσφορά καινοτόμων, ελκυστικών, έξυπνων και αξιόπιστων εμπειριών, ικανών να βελτιώσουν την ζωή των χρηστών εν κινήσει. Με τη βοήθεια των premium smartphones Huawei, οι υπηρεσίες Huawei Mobile προσφέρουν πλήρεις, ενοποιημένες λύσεις όπως οι Huawei Themes, Huawei Cloud, Magazine Unlock και πολλά ακόμα προϊόντα που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως τα Huawei P20 και Huawei P20 Pro παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο μίας φαντασμαγορικής εκδήλωσης την Τρίτη 27 Μαρτίου στο επιβλητικό Grand Palais στο Παρίσι.

Με προηγμένο σύστημα κάμερας που αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, λεπτομέρειες και όμορφες εικόνες, το Huawei P20 Pro διαθέτει μία επαναστατική τριπλή κάμερα Leica με τον μεγαλύτερο αριθμό mexapixels που μπορεί κανείς να βρει σε ένα μοντέρνο smartphone. Την κάμερα αποτελούν ένας αισθητήρας 40MP RGB, ένας μονόχρωμος αισθητήρας 20MP και ένας αισθητήρας ανάλυσης 8MP με τηλεφακό και 5x υβριδικό ζουμ.

Αντίθετα το Huawei P20 έρχεται με ολοκαίνουργια διπλή κάμερα Leica ενώ και τα οι δυο συσκευές είναι εφοδιασμένες με καινοτόμα χαρακτηριστικά για λήψη φωτογραφιών όπως το Master AI (υποβοήθηση φωτογραφίας με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για λήψεις επαγγελματικού επιπέδου) και το Huawei AIS (AI Image Stabilization) μία πανίσχυρη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας.

Σχεδιασμένο για δυναμικούς, νέους χρήστες, το Huawei P20 lite διαθέτει οθόνη FullView 2.0 στις 5,84 ίντσες, με FHD+ (2280×1080) ανάλυση και αναλογία οθόνης/επιφάνεια πρόσοψης 19:9 για εκπληκτικές εμπειρίες θέασης.

Τα Huawei P20 και Huawei P20 lite είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα με τιμή 699 και 399 Ευρώ αντίστοιχα ενώ το Huawei P20 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τις επόμενες ημέρες με τιμή 879 Ευρώ.