Register
A password will be e-mailed to you.

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC, παρουσιάζει μια οικονομικά προσιτή οθόνη μεγέθους 31,5” και QHD ανάλυσης: το μοντέλο AOC Q3279VWF της σειράς οθονών 79 Series.

Πρόκειται για μια στιλάτη οθόνη με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και μια κομψή βάση με ασημί τελείωμα, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο. Η υποστήριξη του FreeSync και ο χρόνος απόκρισης 5ms θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πιο casual gamers. Με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης μόλις €269, η οθόνη AOC Q3279VWF θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο για να φέρει σε όλους τη μεγάλη διάσταση και την υψηλή ανάλυση!

Ανάλυση 1440p για όλους

Η ανάλυση QHD γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, καθώς μειώνει το χάσμα μεταξύ της Full HD και της 4K ανάλυσης. Παρόλο που η τελευταία είναι δύσκολο να υποστηρίξει τα περισσότερα παιχνίδια με τρέχουσες GPU’s κάρτες, η ανάλυση Full HD, η οποία υπήρξε πρότυπη για χρόνια, σήμερα δείχνει πυκνή σε pixels ειδικά σε μεγαλύτερες οθόνες. Με το μοντέλο Q3279VWF, η AOC έφερε μια τέλεια λύση στο μεγάλο μέγεθος των 31,5” και σε ανάλυση 2560 x 1440, με αποτέλεσμα την υψηλή πυκνότητα pixels 93,24 ppi. Συγκριτικά, μια οθόνη 24” με ανάλυση Full HD έχει παρόμοια πυκνότητα pixels στα 91,79 ppi.

MVA για τέλειο αποτέλεσμα

Η οθόνη AOC Q3279VWF διαθέτει ένα MVA πάνελ 31,5” με QHD ανάλυση, χρόνο απόκρισης 5 ms και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Αυτό το πάνελ έχει πραγματικό χρωματικό βάθος 8-bit + FRC (Frame Rate Control), με αποτέλεσμα να γίνονται αντιληπτά 1,07 δις χρώματα, ισάξιο νούμερο με αυτό των οθονών 10-bit. Το μοντέλο Q3279VWF, που ξεπερνά κατά πολύ τις συμβατικές οθόνες με 16,7 εκατομμύρια χρώματα, εμφανίζει μεγαλύτερο βάθος, πλουσιότερα χρώματα και επιτυγχάνει απρόσκοπτη χρωματική απόδοση.

Το μεγάλο μέγεθος της οθόνης Q3279VWF προσφέρει ευρύτερο χώρο στο χρήστη. Οι οικιακοί χρήστες που απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο 1080pκαι να κάνουν multitasking με διαφορετικές εφαρμογές, αλλά και οι σχεδιαστές που χρειάζονται περισσότερο χώρο στην οθόνη, τόσο σε ανάλυση όσο και σε μέγεθος που υποστηρίζει λογισμικό επεξεργασίας εικόνων και βίντεο, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το μοντέλο Q3279VWF. Το MVA πάνελ του Q3279VWF διαθέτει επίσης μια στατική αναλογία αντίθεσης 3000: 1 για εξαιρετική εμπειρία θέασης και ποιότητα εικόνας.

Ενώ παρόμοιες σε τιμή οθόνες διαθέτουν TN πάνελ τα οποία έχουν κατώτερες γωνίες θέασης, το MVA πάνελ του AOC Q3279VWF προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης μέχρι 178 °/ 178 °οριζόντια, οι οποίες βρίσκονται κοντά στα επίπεδα των IPSπάνελ. Με καλύτερη ομοιομορφία χρωμάτων από οποιαδήποτε οπτική γωνία, ακόμα και όσοι απλώς τυχαίνει να περνούν μπροστά από την οθόνη μπορούν να απολαύσουν τα πλούσια χρώματά της και τις υψηλές λεπτομέρειες. Χάρη στην τεχνολογία WCG (Wide Color Gamut) της AOC, το μοντέλο Q3279VWF μπορεί να καλύψει το 88% της χρωματικής γκάμας NTSC.

Έτοιμοι για δράση

Οι gamers θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τους το ότι η οθόνη AOC Q3279VWF είναι μια ιδιαίτερα κατάλληλη οθόνη για gaming καθώς είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία AMD FreeSync. Με την αντιστοίχηση του ρυθμού καρέ της κάρτας γραφικών, με το ρυθμό καρέ της οθόνης, αυτή η τεχνολογία εξαλείφει τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος, σχισίματος και χαρίζει απρόσκοπτο παιχνίδι στο χρήστη. Επομένως οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία V–Sync στα παιχνίδια τους για να ταιριάξουν τεχνικά την έξοδο καρέ του GPU με το ρυθμό ανανέωσης των οθονών και έτσι, να αντιμετωπίσουν αυξημένη καθυστέρηση εισόδου. Πέρα από την προσιτή τιμή, η οθόνη Q3279VWF διαθέτει χρόνο απόκρισης 5ms και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, καθιστώντας την κατάλληλη για τους πιο casual gamers. Οι ανταγωνιστικότεροι gamers FPS / shooter θα πρέπει να αναζητήσουν τις οθόνες AGON της AOC, για υψηλότερους ρυθμούς καρέ από 144Hz έως 240Hz!

Φιλική για τα μάτια σας

Όπως πολλές οθόνες AOC, έτσι και η Q3279VWF διαθέτει τεχνολογία που μειώνει το τρεμόπαιγμα. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, οι συμβατικές οθόνες οι οποίες χρησιμοποιούν PWM (Pulse Width Modulation) για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μπορούν να προκαλέσουν κόπωση στα μάτια, λόγω του τρεμοπαίγματος που προκύπτει. Η τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα χρησιμοποιεί ένα σύστημα οπίσθιου φωτισμού DC (Direct Current) για μεγαλύτερη άνεση των χρηστών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά AOC Q3279VWF

 • Μέγεθος: 31,5”
 • Ανάλυση: 2560 x 1440 @ 60Hz
 • Πάνελ: MVA
 • Χρώματα: 8 bits + FRC = 10bits
 • Φωτεινότητα: 250 cd/m2
 • Οπτική γωνία: 178º/178º
 • Χρόνος απόκρισης: 5 ms GtG
 • Είσοδοι σήματος: 1 x VGA/ 1 x DVI Dual Link/ 1 x HDMI 1.4/ 1 x DisplayPort 1.2/ Headphones jack
 • Ηχεία: Όχι
 • VESA Mount: Όχι
 • Τεχνολογία FreeSync
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη: Νοέμβριος 2017
 • Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης: €269