Register
A password will be e-mailed to you.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νέα επαναστατική τεχνολογία πλυντηρίου, QuickDrive™ που πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Στην καρδιά του πλυντηρίου WW8800M βρίσκεται η αποκλειστική τεχνολογία της Samsung QuickDrive™, η οποία προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζονται για να βάλουν πλυντήριο στο μισό(1).

Στη ρύθμιση Super Speed, η πλύση των ρούχων ολοκληρώνεται σε μόλις 39 λεπτά, εξοικονομώντας στους καταναλωτές χρόνο , χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα της πλύσης, την ενεργειακή απόδοση, τη φροντίδα των υφασμάτων και την αντοχή.

«Η τεχνολογία QuickDrive™ αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στη βιομηχανία, καθώς μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζονται οι καταναλωτές για να βάλουν πλυντήριο και τους δίνει περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τη ζωή. Το νέο πλυντήριο WW8800M χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuickDrive™ για να παρέχει γρήγορη και ισχυρή απόδοση πλύσης, σε συνδυασμό με ένα εύρος τεχνολογιών και έξυπνων λειτουργιών που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του πλυντηρίου». B.S. Suh, Executive Vice President στο Digital Appliances Business στη Samsung Electronics

Βελτιωμένη απόδοση πλύσης με τη μοναδική τεχνολογία της Samsung

Η τεχνολογία QuickDrive™ της Samsung μειώνει τον χρόνο πλύσης κατά 50% και την κατανάλωση ενέργειας κατά 20% χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα της πλύσης. Ο μοναδικός κάδος Q–DrumTM αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό κάδο και από μία επιφάνεια στο πίσω μέρος του κάδου που περιστρέφεται ανεξάρτητα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά πλυντήρια, το WW8800Mδημιουργεί μία επαναστατικά δυναμική κίνηση που τροφοδοτείται από διπλές δυνάμεις που γρήγορα, απαλά και αποτελεσματικά απομακρύνουν τους λεκέδες και προσφέρουν ένα δυναμικό πλήρη κύκλο πλύσης.

Επιπλέον, η ασύγκριτη τεχνολογία QuickDrive™ της Samsung ελέγχθηκε ανεξάρτητα από την Intertek, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό ελέγχου και επιθεώρησης. Η Intertek επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία QuickDrive™ παρέχει το ίδιο επίπεδο απόδοσης καθαριότητας και φροντίδας των υφασμάτων με τα ήδη υπάρχοντα πλυντήρια, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο πλύσης.

Το νέο πλυντήριο WW8800M διαθέτει ακόμα πολλές από τις εξαιρετικές τεχνολογίες πλύσης τηςSamsung, όπως είναι η τεχνολογία EcoBubbleTM, η οποία παρέχει δυνατή απόδοση πλύσης, χάρη στον συνδυασμό αέρα και νερού για τη δημιουργία λεπτών φυσαλίδων απορρυπαντικού, που εισχωρούν στα υφάσματα πιο γρήγορα, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα του απορρυπαντικού ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εξυπνότερο πλυντήριο που υποστηρίζει τεχνολογία loT για άνεση χρήσης

Καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, η τεχνολογία QuickDriveTM προσφέρει μια γκάμα έξυπνων και άνετων λειτουργιών. Το WW8800M με έξυπνη τεχνολογία IoT διαθέτει έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για την πλύση, τον αποκαλούμενο Q–rator, που προσφέρει τρεις βασικές έξυπνες λειτουργίες για περισσότερη άνεση στη διαχείριση του πλυσίματος.

Η λειτουργία Laundry Planner επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν την ώρα ολοκλήρωσης της πλύσης, έτσι ώστε να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους, όπως επιθυμούν.
H λειτουργία Laundry Recipe προσφέρει αυτοματοποιημένες προτάσεις για βέλτιστους κύκλους πλυσίματος, με βάση πληροφορίες, όπως το χρώμα, τον τύπο υφάσματος και τον βαθμό λεκιάσματος που καταχωρεί ο χρήστης. Έτσι, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να μαντέψει ποιος κύκλος είναι ο καταλληλότερος.
Η λειτουργία HomeCare Wizard παρακολουθεί από απόσταση τη συσκευή, ειδοποιώντας προκαταβολικά τους χρήστες για πιθανά προβλήματα και προσφέροντας άμεση υποστήριξη για την αντιμετώπισή τους.
Ακόμη, το WW8800M διαθέτει την καινοτόμο λειτουργία AddWashTM της Samsung, μία λειτουργία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν ρούχα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης(2) . Από μια ξεχασμένη κάλτσα μέχρι ένα ευαίσθητο ρούχο(3) που πρέπει να μπει αργότερα στον κύκλο πλύσης, η λειτουργία AddWash™ επιτρέπει στους χρήστες ακόμη και να προσθέσουν απορρυπαντικό ή μαλακτικό αργότερα κατά την πλύση. Ο συνδυασμός του Q–rator και του AddWash™ δημιουργεί μια μοναδική συνεργασία, που προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση στον καταναλωτή, απλοποιώντας τη διαδικασία πλύσης.

Σχεδιασμένο για υψηλότερη αντοχή και εξοικονόμηση κόστους

Τέλος, το WW8800M έχει σχεδιαστεί για απόδοση που διαρκεί. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία DigitalInverter της Samsung, το WW8800M μειώνει τον θόρυβο και βοηθάει στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική αντοχή(4) , επιτρέποντας στη συσκευή να διατηρεί την άριστη απόδοσή της στην πλύση και τη φροντίδα των υφασμάτων. Επιπρόσθετα, το WW8800Mπροσφέρει ένα εύρος λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας, που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας έως 50% περισσότερο από το πιο υψηλό Α+++ ενεργειακό πρότυπο για έναν κύκλο πλύσης(5) . Ακόμη, χρησιμοποιεί κεραμική αντίστασηHeater+, που εξασφαλίζει έως και 55% λιγότερη συσσώρευση αλάτων από τις συμβατικές κεραμικές αντιστάσεις(6), βοηθώντας την αντίσταση να διατηρήσει την απόδοσή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με περισσότερη αντοχή.

  1. Δοκιμάστηκε στο WW8800M σε σύγκριση με το Samsung WW8500K. Εξοικονομεί 50% του χρόνου στους κύκλους πλύσης Cotton (40℃, μισό φορτίο) και eCotton με απόδοση πλύσης ±2%. Εξοικονομεί 20% ενέργεια στους κύκλους πλύσης Cotton (40℃, μισό φορτίο) και Super Speed(40℃, 5 κιλά φορτίο), βάσει των στοιχείων της Intertek.
  2. Η πόρτα του Add Wash ανοίγει μόνο όταν η θερμοκρασία του κάδου είναι κάτω των 50°C.
  3. Μόνο υφάσματα, ρούχα, απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορούν να προστεθούν.
  4. Έχει διακριθεί με πιστοποιητικό για αντοχή 20 χρόνων από την Ένωση Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών και Τεχνολογιών Πληροφορικής στη Γερμανία (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).
  5. Η αξιολόγηση κατανάλωσης ενέργειας του κύκλου e–Cotton στηρίζεται στο πρότυπο EU Energy Label.
  6. Δοκιμάστηκε σε κεραμική αντίσταση Heater+ σε σύγκριση με την αυθεντική συμβατική αντίσταση της Samsung του WF60F4E0N0W/ET, Με βάση ανεξάρτητο έλεγχο της μεταβολής βάρους στο σκληρό νερό.