Register
A password will be e-mailed to you.

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA 2017, η Samsung Electronics Co.,Ltd. ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής του ψυγείου Family Hub στις χώρες της Ευρώπης εντός της φετινής χρονιάς. Επίσης, παρουσίασε την υπηρεσία έξυπνου σπιτιού “Samsung Connect”.

Η Samsung έχει ήδη ενσωματώσει φωνητικές λειτουργίες, βασισμένες σε τεχνολογία cloud, στα Family Hub που διατίθενται στην Κορέα και στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα προσθέσει ευρωπαϊκές γλώσσες σταδιακά φέτος, ξεκινώντας με βρετανικά Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

«Η Samsung εμπλουτίζει διαρκώς το Family Hub, από την πρώτη παρουσίασή του στη διεθνή έκθεση CES 2016, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση του τρόπου ζωής των καταναλωτών. Η προσπάθεια μας να εξελίξουμε τις έξυπνες λειτουργίες στις οικιακές συσκευές υπήρξε πάντα στενά συνδεδεμένη με το όραμά μας να προσφέρουμε μια ουσιαστική διαφορά στις ζωές των καταναλωτών μας, είτε ως μεμονωμένα άτομα είτε ως οικογένειες, με καινοτομίες που έχουν αξία». JS Park, Executive Vice President του τμήματος Digital Appliances Business στη Samsung Electronics.

Πέρα από την εντολή αφής, οι φωνητικές δυνατότητες του Family Hub προσφέρουν ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το ψυγείο. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν ενημέρωση για την ώρα και τις καιρικές συνθήκες, να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στο Internet, να διαβάσουν άρθρα, να παίξουν μουσική και ραδιόφωνο, να προσθέσουν προϊόντα στη λίστα για τα ψώνια τους, ακόμη και να δουν μέσα στο εσωτερικό του ψυγείου, χωρίς να ανοίξουν την πόρτα.

Το Family Hub βρίσκεται στο επίκεντρο του σπιτιού και τώρα είναι έτοιμο να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αποκτήσουν τον έλεγχο και άλλων Samsung έξυπνων οικιακών συσκευών. Με την υπηρεσία Samsung Connect το ψυγείο γίνεται μία πλατφόρμα ικανή να συνδέει και να διαχειρίζεται έξυπνες συσκευές με τεχνολογία IoT ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους σύστημα, όπως Android ή iOS. ΤοSamsung Connect είναι πλέον ενσωματωμένο στο Family Hub.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να παρακολουθούν το πλυντήριο ρούχων τους AddWash ή να δίνουν εντολή στην ηλεκτρική σκούπα τους POWERbotTM να ξεκινήσει το καθάρισμα του σαλονιού από την διαδραστική οθόνη του Family Hub, ενώ μαγειρεύουν ή ακούν μουσική στην κουζίνα.

Ακόμη, η Samsung συνεχίζει να μεγαλώνει το οικοσύστημα συνεργατών του Family Hub μέσα από νέες, καινοτόμες υπηρεσίες και περιεχόμενο. Πρόκειται για περισσότερες από 100 εταιρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα Family Hub της Samsung στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία/ Ειρηνικό. Για παράδειγμα, η Instacart, η Shoprite και η FreshDirect παρέχουν στους καταναλωτές των Ηνωμένων Πολιτειών απρόσκοπτη εμπειρία online αγορών. Οι εκδοχές του Samsung Family Hub στην Ευρώπη προσφέρουν υπηρεσίες αγοράς λαχανικών μέσα από ευρωπαϊκές εταιρίες λιανικού εμπορίου, όπως η Supermercato24 και η Eataly.

Όσον αφορά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από διάφορες υπηρεσίες streaming , όπως το Spotify, ή να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της ημέρας μέσω του NPR ή του upday. Τέλος, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να αντλήσουν καθημερινή έμπνευση από εφαρμογές για συνταγές, όπως οι Allrecipes, Whisk! και Samsung Club des Chefs.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Samsung στην IFA 2017 στο Βερολίνο, που θα διαρκέσει έως τις 6 Σεπτεμβρίου, μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τη νέα λειτουργία αναγνώρισης φωνής του FamilyHub, καθώς επίσης και το έξυπνο σπίτι της Samsung και τις υπηρεσίες με τεχνολογία IoT μέσω του Samsung Connect.