Register
A password will be e-mailed to you.

H Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων σειρών πλυντηρίων Samsung Addwash – τη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων ‘Combo’ και τη σειρά ‘Slim’, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της IFA 2016.

Το πλυντήριο Samsung Addwash συνεχίζει να λαμβάνει θετικές κριτικές και πολλά βραβεία καινοτομίας από διεθνή μέσα. Οι χρήστες του Addwash δείχνουν επίσης ενθουσιασμένοι. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τη Samsung, το 92% των χρηστών έχουν αγαπήσει τη λειτουργία της επιπρόσθετης πόρτας, που τους επιτρέπει να προσθέσουν ρούχα στη μέση της πλύσης. Το 97% των χρηστών θεωρούν ότι προσφέρει εξαιρετική απόδοση πλύσης και το 98% είναι πολύ ευχαριστημένοι με το πλυντήριο Addwash.*

«Το Addwash συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους καταναλωτές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη», δήλωσε ο BS Seo, Executive Vice President στη Samsung Electronics. «Αποτελεί μία μοναδική και άνετη λύση για μοντέρνες και πολυάσχολες οικογένειες και όταν ο καταναλωτής το συνδυάσει με τις υπόλοιπες κορυφαίες λειτουργίες του, τότε ο συνδυασμός γίνεται ακαταμάχητος».

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο AddWash Combo

Η νέα σειρά πλυντηρίου-στεγνωτηρίου AddWash Combo αποτελείται από δύο μοντέλα, το WD6500K και το WD5500K. Το χαρακτηριστικό Addwash συνδυάζεται με τη λειτουργία Air Wash, που είναι κοινή και για τα δύο μοντέλα. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί μόνο θερμαινόμενο αέρα, για να αφαιρέσει τις οσμές και να απολυμάνει τα ρούχα. Έτσι τα ρούχα δεν φθείρονται, όπως σε μία τυπική πλύση, και φρεσκάρονται, χωρίς νερό ή απορρυπαντικά. Επίσης, η επιπρόσθετη πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στεγνής πλύσης. Αποτελεί την ιδανική λύση για ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα, βοηθώντας τις οικογένειες να εξοικονομήσουν χρήματα.

Το μοντέλο WD6500K έχει χωρητικότητα 9 κιλών. Ενσωματώνει την ιδιαίτερα πετυχημένη τεχνολογία Ecobubble της Samsung, η οποία επιτρέπει στις οικογένειες να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα ρούχα τους ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Επιταχύνει τη διαδικασία μετατροπής του απορρυπαντικού σε φυσαλίδες, διεισδύει πιο γρήγορα στο ύφασμα και αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες, ενώ παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια και προσφέρει πιο ήπια πλύση των ρούχων.

Επιπλέον, το μοντέλο Combo διαθέτει τη λειτουργία “Super Speed”, η οποία αποτελεί έναν ακόμα πιο αποτελεσματικό τρόπο πλύσης της καθημερινής μπουγάδας. Μειώνει τον χρόνο ξεβγάλματος, χάρη στο Speed Spray, που πετάει δυνατές δόσεις νερού και επιταχύνει την ταχύτητα στυψίματος, βάσει του φορτίου πλύσης, για γρήγορο στύψιμο και στεγνό καθάρισμα ρούχων. Μία πλύση μπορεί να ολοκληρωθεί σε ακριβώς 59 λεπτά. Το μοντέλο WD5500K είναι διαθέσιμο σε 9, 8 και 7 κιλά, καθώς επίσης διαθέτει και τις λειτουργίες Ecobubble και Bubble Soak.

Samsung Addwash - Τα Combo μοντέλα που συνδυάζουν πλυντήριο και στεγνωτήριο

AddWash Slim: Ιδανικό για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής

Η σειρά Slim διαθέτει τρεις επιλογές, το WW6500K, το WW5500K και το WW4500K. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τον πιο λεπτό σχεδιασμό στον κλάδο και προσφέρουν μία σειρά από επιλογές χωρητικότητας: 6, 7, 8 και 9 κιλά, προκειμένου να ταιριάζουν στον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής και να προσθέτουν μία premium πινελιά στους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, το κάθε μοντέλο διαθέτει την τεχνολογία Ecobubble και Bubble Soak, η οποία προσθέτει μία επιπλέον φάση στον τυπικό κύκλο πλύσης, ώστε τα ρούχα με δύσκολους λεκέδες να απορροφήσουν ενεργές φυσαλίδες, οι λεκέδες να γίνουν πιο ήπιοι και να απομακρυνθούν ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Πλέον της κομψής επιπρόσθετης πόρτας AddWash, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν τον ψηφιακό συμπιεστή της Samsung, που προσφέρει στους καταναλωτές εγγυημένη μακροπρόθεσμη απόδοση, αντοχή, ελάχιστο θόρυβο λειτουργίας και εκπληκτική ενεργειακή αποδοτικότητα. Επιπλέον, προσφέρει ευκολία στη διαχείριση προβλημάτων μέσω της λειτουργίας Samsung Smart Check, η οποία αυτόματα προχωράει στον εντοπισμό και τη διάγνωση προβλημάτων σε αρχικό στάδιο και προσφέρει απλές συμβουλές διαχείρισής τους μέσω μίας εφαρμογής για smartphone.

Samsung Addwash - Slim μοντέλα

* Βάσει έρευνας που πραγματοποιήθηκε το 2016 σε κατόχους Samsung Addwash στη Γαλλία (Ν=149). Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη Samsung Electronics. 

Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο και συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα οφέλη, το σχεδιασμό, το κόστος, τα εξαρτήματα, την απόδοση, τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητες του προϊόντος, μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο Samsung.com/gr