Register
A password will be e-mailed to you.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά InstaView Door-in-Door στη καθιερωμένη εκδήλωση InnoFest Europe 2018, που πραγματοποιείται φέτος στη Γαλλία. Αναγνωρισμένη για το επαναστατικό γυάλινο πάνελ και την πρωτοποριακή Knock-On λειτουργία, η σειρά InstaView διαθέτει πλέον Multi-Door ψυγεία. Με το κομψό μαύρο σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η νέα προσθήκη ενισχύει την κομψότητα σε κάθε κουζίνα, παρέχοντας ταυτόχρονα κορυφαία άνεση στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Μεταμορφώνοντας την εμπειρία στη κουζίνα

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, η LG εφαρμόζει την τεχνολογία InstaView Door-in-Door στα Multi-Door ψυγεία και τα εξοπλίζει με διαφοροποιημένα και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Τα ψυγεία InstaView Door-in-Door της LG διαθέτουν ένα λείο γυάλινο πάνελ που φωτίζει το εσωτερικό με δύο απλά ‘χτυπήματα’, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν με άνεση το περιεχόμενο για γρηγορότερη και ευκολότερη πρόσβαση στα αγαπημένα τους ποτά και σνακ. Αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό προσφέρει έναν ενεργειακά αποδοτικό και άνετο τρόπο να δείτε το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να ανοίξετε την πόρτα της συσκευής, μειώνοντας την απώλεια κρύου αέρα και διατηρώντας πιο φρέσκο το φαγητό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Door-in-Door™ παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία. Ο χώρος αποθήκευσης του ψυγείου είναι εύκολα προσβάσιμος χρησιμοποιώντας το κουμπί Hidden Button κάτω από την πόρτα του ψυγείου, επιτρέποντας στο InstaView Door-in-Door™ τη δραματική μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41%.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά

Το ψυγείο InstaView Door-in-Door™ της LG διαθέτει επίσης μια ποικιλία χαρακτηριστικών που στοχεύουν στη διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών καθώς και στη διατήρηση των τροφίμων σε άριστη κατάσταση. Το ψυγείο χρησιμοποιεί το σύστημα πάγου Slim Spaceplus™ για την παραγωγή έτοιμου προς κατανάλωση πάγου παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερο χώρο στο ψυγείο καθώς και στο ράφι της πόρτας. Ο επιπλέον χώρος επιτρέπει στους καταναλωτές να τοποθετούν καθημερινά είδη τροφίμων, όπως ζαμπόν, τυρί και βούτυρο σε φέτες, για εύκολη πρόσβαση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν πιο δημιουργικά το χώρο μέσω του Αναδιπλωμένου Ραφιού, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να τους επιτρέπει να αποθηκεύουν ψηλά, ογκώδη μπουκάλια ή μεγάλα σκεύη. Μέσα στο ψυγείο, το InstaView Door-in-Door™ είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Pure N Fresh για την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό του ψυγείου.

Με το μοναδικό Γραμμικό Συμπιεστή Inverter, ο οποίος υποστηρίζεται από εγγύηση 10 ετών και χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση, με αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 32% και τη μείωση του θορύβου κατά 25% ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, μέσω του SmartThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση το ψυγείο τους με το smartphone τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του ψυγείου και να διαγνώσουν όλα τα προβλήματα της συσκευής από τη συνδεδεμένη εφαρμογή.

Εκτός από τη νεότερη προσθήκη στη σειρά InstaView Door-in-Door, η LG θα παρουσιάσει επίσης ένα μοντέρνο ματ μαύρο σχέδιο από ανοξείδωτο ατσάλι για τα μοντέλα Ντουλάπας Side-by-Side συνδυάζοντας τη διαχρονική γοητεία του ανοξείδωτου ατσαλιού με ένα μοντέρνο φινίρισμα που συμπληρώνει τη διακόσμηση κάθε κουζίνας.

«Η LG επικεντρώνεται στην ευκολία χρήσης, ενώ δίνει προτεραιότητα στην αισθητική με την πρωτοποριακή τεχνολογία ψύξης. Με την επέκταση της σειράς ψυγείων InstaView Door-in-Door καθώς και με το νέο εκλεπτυσμένο μαύρο ματ σχεδιασμό, η LG επιδιώκει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη χωρίς να θυσιάζει την ομορφιά στο χώρο της κουζίνας». Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company.