Register
A password will be e-mailed to you.

Η TP-Link παρουσιάζει το Neffos C5 Plus για όσους αναζητούν μια ιδιαίτερα προσιτή οικονομικά επιλογή με κορυφαία χαρακτηριστικά. Η συσκευή έρχεται ως συνέχεια του δημοφιλούς Neffos C5A, το οποίο προσέφερε στους κατόχους του ένα εντυπωσιακό μέγεθος οθόνης και μπαταρία για όλη τη διάρκεια της μέρας, με χαμηλή τιμή.

Η TP-Link, η εταιρεία που ίδρυσε την Neffos, είναι ο ηγέτης στην αγορά των οικιακών ασύρματων συσκευών για επτά συνεχόμενα χρόνια. H TP-Link έχει πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία τις δυο τελευταίες δεκαετίες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό εκατοντάδων εκατομμυρίων καταναλωτών, συνεχίζοντας να παρέχει σταθερές και αξιόπιστες λύσεις δικτύωσης Wi-Fi σε περισσότερες από 170 χώρες.

Η Neffos δεσμεύεται να προσφέρει τα ίδια υψηλής ποιότητας και αξίας προϊόντα στην κατηγορία των smartphone. Από το 2015, η Neffos παρουσιάζει smartphone με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακές αποδόσεις σε σχέση με την τιμή τους, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια τόσο των ειδικών του κλάδου, όσο και των καταναλωτών.

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, η εταιρεία σκοπεύει με το Neffos C5 Plus να αυξήσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Στο εξωτερικό μέρος, το Neffos C5 Plus διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Εξακολουθεί να προσφέρει ένα βολικό και απλό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει τους χρήστες, ενώ oι καμπύλες του προσαρμόζονται άψογα στα χέρια τους, για ένα άνετο και σταθερό κράτημα.

Οι χρήστες θέλουν το smartphone τους να έχει ευκρινή και ποιοτική απεικόνιση και γι’ αυτό το λόγο η Neffos έχει εξοπλίσει το C5 Plus με μεγάλη FullView οθόνη 5,34 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 18:9. Η μεγαλύτερη οθόνη παρέχει καλύτερη εμπειρία προβολής συνολικά και ειδικά όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. Παρέχει, επίσης, περισσότερο χώρο για πληκτρολόγηση και ανάγνωση μεγάλων email.

Η ποιότητα της εικόνας είναι επίσης σημαντική σ’ αυτή την περίπτωση, με το Neffos C5 Plus να ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα για την κατηγορία του, διαθέτοντας φωτεινή οθόνη που απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια τα χρώματα .

Η Neffos για να προσφέρει στο χρήστη ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πιο «ελαφριές» αναβαθμίσεις του λογισμικού επέλεξε το Android Go, που είναι η «ελαφριά» έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Android. Είναι ιδανικό για συσκευές με απλή κατασκευή και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, όπως το C5 Plus.

Οι συσκευές που «τρέχουν» με το λειτουργικό Android Go μπορούν να ανοίξουν τις εφαρμογές 15% γρηγορότερα σε σχέση με τα κινητά που δεν χρησιμοποιούν το Android Go. Όταν συνδέεστε στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού, η λειτουργία Data Saver (Εξοικονόμηση Δεδομένων) είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, βοηθώντας έτσι να καταναλώσετε λιγότερα δεδομένα.

Το Neffos C5 Plus διαθέτει μπαταρία 2,200mAh για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή όλη την ημέρα για μηνύματα, να παίζετε παιχνίδια και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού. Αυτό, επιτρέπει την χρήση της συσκευής για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνή φόρτιση.

Η φωτογραφική μηχανή των 5-megapixel στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες με εκπληκτική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της κάμερας, όπως HDR, Burst και Panorama σας επιτρέπουν να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες σε διάφορες καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εργαλεία ή λογισμικό.

Για την λήψη selfies, το C5 Plus διατίθεται με εμπρόσθια κάμερα 2-megapixel με την επιλογή beautify, η οποία χρησιμοποιεί ειδικούς αλγορίθμους για να φωτίσει το πρόσωπό σας ή να διορθώσει την εικόνα, εάν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό, ενώ τραβάτε τη φωτογραφία.

Το C5 Plus υποστηρίζει συνδεσιμότητα 3G. Διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας SIM και μία υποδοχή για κάρτα microSD, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μέχρι 64GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης λειτουργία διπλής αναμονής (Dual Standby), μαζί με άλλες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Wi-Fi και το Bluetooth, τα οποία έχουν τελειοποιηθεί από την TP-Link για τη βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα.

Το C5 Plus προσφέρει καλύτερο ποιοτικά ήχο στις τηλεφωνικές συνομιλίες από το προηγούμενο μοντέλο, επιτρέποντας πιο «εύκολες» τηλεφωνικές συζητήσεις.

Το Neffos C5 Plus θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στις αρχές του 2019, με προτεινόμενη τιμή λιανικής να ξεκινάει από € 59.90.