Register
A password will be e-mailed to you.

Η εντυπωσιακή gaming οθόνη AOC AGON AG353UCG έφτασε και είναι έτοιμοι να προσφέρει όσα δεν περίμενες, με τις 35 ίντσες, τα 200Hz ρυθμό ανανέωσης, τα 2 ms χρόνο απόκρισης αλλά και το ιδιαίτερο επιθετικό design.

Κομψός, φουτουριστικός σχεδιασμός

Με εξαιρετικό σχεδιασμό, η AG353UCG ακολουθεί τον σχεδιασμό των τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, με το εντυπώσιακό RGB δαχτυλίδι φωτισμό να κοσμεί την πλάτη και την κόκκινη βάση σε σχήμα V, με τις μαύρες λεπτομέρειες και με ρυθμιζόμενο ύψος 120mm.

Το ύψος του πάνελ της οθόνης είναι παρόμοιο με τις 28” 16:9 οθόνες, αλλά παρέχει περισσότερο οριζόντιο χώρο οθόνης χάρη στην αναλογία απεικόνισης 21:9. Γι’ αυτό το λόγο, είναι άνετη στη χρήση, παρέχοντας παράλληλα μία αξέχαστη εμπειρία θέασης. Η τεράστια επιφάνεια της οθόνης στις 35 ίνστες παρέχει εξαιρετικά ευρείες ταινίες, αλλά ενισχύει και την παραγωγικότητα. Ένα ευχάριστο πλεονέκτημα που μπορεί να ωφελήσει ειδικά τους creators ή τους live streamers.

Έτοιμη για δράση

Με ανάλυση 3400 x 1440 UWQHD (21:9), η αναβάθμιση σε μια οθόνη AG353UCG σημαίνει μια επένδυση για όλα τα είδη βίντεο παιχνιδιών. Ο ταχύτατος ρυθμός ανανέωσης 200 Hz παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε είδους παιχνίδι, είτε πρόκειται για racing, sim, action, MMORPG, ή 5v5 arena games, αλλά ακόμα και για ανταγωνιστικούς FPS παίκτες. Οι χρόνοι μετάβασης των μεμονωμένων pixels είναι τόσο χαμηλοί που επιτρέπουν στο panel να εμφανίζει 200 καρέ ανά δευτερόλεπτο χωρίς υπολείμματα. Ταχύτατος είναι και ο χρόνος απόκρισης GtG 2 ms, όπου το θάμπωμα της κίνησης ουσιαστικά εξαλείφεται.

Εξαιρετικά γραφικά παιχνιδιών

Το να είναι μία από τις ταχύτερες οθόνες δεν είναι εύκολο, αλλά έχοντας μια εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας την ίδια στιγμή είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Το VA panel της AG353UCG χρησιμοποιεί τεχνολογία Quantum Dot η οποία της επιτρέπει να προσφέρει κάλυψη 90% DCI-P3, σημαντικά μεγαλύτερο πεδίο χρωμάτων από το βασικό sRGB πεδίο. Το panel 10-bit παράγει επίσης 1,07 δισεκατομμύριο χρώματα πράγμα που σημαίνει πιο ομαλές μεταβάσεις χρωμάτων και πιο ακριβή χρώματα σχεδιασμένα για περιεχόμενο HDR (High Dynamic Range). Η AG353UCG μπορεί να προβάλλει με ακρίβεια το HDR στα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας G-Sync Ultimate με την λιγότερη καθυστέρηση εισόδου, και HDR σε ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, υποστηρίζοντας VESA DisplayHDR 1000.

Το δυναμικό του εύρος κυμαίνεται από 0,05 nits στα επίπεδα μαύρου έως 1000 nits σε περιοχές με μέγιστη φωτεινότητα. Χάρη στο VA panel της, η οθόνη μπορεί να υποστηρίξει και στατική αντίθεση 2500:1, διπλάσια από τα κοινά IPS ή TN panels. Επιπλέον, οι 512 τοπικές dimming zones παρέχουν ένα απίστευτα μεγάλο δυναμικό εύρος.

AOC AGON AG353UCG

Η AG353UCG δεν είναι μόνο εντυπωσιακή αναφορικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, αλλά και για την άνεση  των χρηστών. Το επανασχεδιασμένο, μοντέρνο OSD (On-screen display) μπορεί εύκολα να προηγηθεί μέσω χειριστηρίου 5 επιλογών στο κάτω πλαίσιο. Η αποθήκευση  των ακουστικών είναι ακόμα πιο βολική με το στήριγμα των ακουστικών από τα προηγούμενα μοντέλα που τώρα είναι τοποθετημένο από την αριστερή και τη δεξιά μεριά. Η οθόνη μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα κλικ στην κομψή, μεταλλική βάση ή να εντοιχιστεί.

Η βάση όχι μόνο παρέχει σταθερότητα, αλλά και μία λαβή μεταφοράς, διαχείριση καλωδίων, και εργονομικές προσαρμογές στο ύψος (120χιλ) και την κλίση. Με την λειτουργία Light FX της AOC (προσαρμόσιμος δακτυλιοειδής φωτισμός RGB στην πίσω μεριά), η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο ξεχωριστό στήσιμο που επιλέγει κάθε gamer. Και για ένα εύκολο στήσιμο, όλα τα απαραίτητα καλώδια για να συνδεθεί η οθόνη με τον υπολογιστή (DisplayPort 1.4 και HDMI 2.0) συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Η οθόνη AGON AG353UCG της AOC θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 2509€.

Περισσότερα στο https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/ag353ucg